Belediye Başkan aday adayı İrfan Metin her yerde..

Pamukova Ak Parti Belediye Başkan aday adayı İrfan Metin boş durmuyor. Ankara da Milletvekilleri, ile Pamukova da ise vatandaşlarla her an bir arada..

31 MART 2019 da yapılacak yerel seçimler de Ak Partiden Pamukova Belediye Başkan aday adayı olan İrfan Metin, seçimçalışmlarına bir gün Ankada, bir Pamukova da vatandaşlarla bir araya geleek devam ediyor.

İrfan Metin Ankarada Türkiye Büyük Millet Meclisinde SakaryaAk Parti Milletvekillerini ziyaret ederek adaylık için nabız yoklarken, Pamukova da ise her ana vatandaşlarla bir araya gelip projelerini anlatıyor.

Esnaflarla da bir araya gelen Metin, esnafların sorunlarını dinliyor. Kamu kuruluşlarını da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen, İrfan Metin Pamukovayı Pamukovalılarla beraber yöeneteceğini ifade ederek, projleri ile çok farklı bir Pamukova'nın sözü veriyor

28 Kas 2018 - 13:53 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.