Balıkçılar denizde ölüsünü bulmuştu.. Pamukovalı çıktı..!

Kocaeli’nin Kandıra İlçesinde kıyıdan 1 kilometre açıkta balıkçılar tarafından 40 yaşında bir erkek cesedi bulundu. Ölenin kimliği belirlendi Pamukovalı olduğu ortaya çıktı..

Balıkçılar denizde ölüsünü bulmuştu.. Pamukovalı çıktı..!
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz gün Karadeniz kıyısında bulunanKandıraKerpe plajı açıklarında bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Edinilen bilgiye göre, KerpeKartalKayalar mevkiinde denizden yaklaşık 1 kilometre açıkta bir kişinin hareketsiz olduğunu gören balıkçı, şahsısudançekip tekneye alarak durumu sahil güvenlik ekiplerine bildirdi. Daha sonra limana getirilen şahıs 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi. 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan incelemede şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi.Polisekiplerinin incelemesinin ardından cesedin aslen Pamukovalı olan MuratBaykan'a ait olduğu belirlendi.Baykan'ın cesedi,KandıraDevlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Serdivan AVM Karaca Mağazası Müdürü olan Murat Baykam’ın Ddenizde kalp krizi geçirerek öldüğü değerlendirilirken kesin ölüm nedenin tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Adapazarı Güneşlerde toprağa verilecek..

Pamukova’nın eski postacılarından merhum Latif Ersarı’ın torunu, yine merhum postacı Ertuğrul Ersarı’nın yeğeni, Necmi Baykan’ın oğlu olan Murat Baykam bu gün Adapazarı Güneşler Mahallesinde Merkez Caminde İkindin namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Gazeller Mezarlığına defin edilecek.

13 Eyl 2017 - 11:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.