Bakanla tokalaşmak için..!

Pamukova'da Hıdrellez Pilavı Şenliğine katılan Bakan Ayşenur İslam'la tokalaşmak isteyen yüzlerce kişi uzun kuyruk oluşturdu. Bakan İslam kuyruğa giren kişilerle tek tek tokalaştı..

Bakanla tokalaşmak için..!
Bakanla tokalaşmak için..!
+14
Haber albümü için resme tıklayın

Aile veSosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği seçim bölgesi Sakarya'nın Pamukova İlçesinde katıldığı Hıdrellez Pilavı Şenliğinde kendisiyle tokalaşmak isteyen yüzlerce kişi uzun kuyruk oluşturdu. Bakan İslam kimseyi kırmamak için kuyruğa girenlerle tek tek tokalaştı

Pamukova İsbalı Mahallesinde, Belediye Başkanı cevat Keser ve mahalle sakinlerinin birlikte organize ettiği hıdrellez pilavı şenliği büyük coşkuyla gerçekleşti. Şenliğe katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Bakan yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek ile Bakan İslam'a eşlik eden AK Parti İl başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Milletvekili adayları Recep Uncuoğlu ve Ali İnci coşkulu bir şekilde karşılandı.

Bakan İslam yaklaşık 15 dakika kendisini karşılamak için kuyruğa giren vatandaşlarla tek tek tokalaşırken, karşılama kuyruğunda kadınlarında bulunması dikkat çekti.

Bakan Ayşenur İslam ve Bakan yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek'e özellikle hıdrellez pilavına katılan bayanlar yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişinin katıldığı hıdrellez pilavında kadınlarla yakından ilgilenen bakan İslam daha sonra hıdrellez pilavı için alanı dolduranlara hitap etti.

Son 13 senedir milletin adamı, milletin partisi ve milletin kendisinin iktidarda olduğunu ifade eden Bakan İslam " Son 13 senedir milletle yapılan kavgayı bitirdik. Milletimiz ne istiyorsa bizde onu istiyoruz dedik. Milletin refahı, mutluluğu geleceği bize emanet. Bize bu emaneti tekrar vereceksiniz inşallah. Sizden bu emaneti isteyen başkaları da var. Bu emaneti isteyenler gökteki yıldızları indireceğiz diyor. Aslı astarı olmayan vaatlerle meydanlara çıkıyorlar. Parayı nerden bulacaksınız deyince de, devletin kasası dolu diyorlar. Doğru devletin kasası dolu. Devletin kasasını biz doldurduk. Bizden önceki hükümet işçinin, memurun maaşını ödemek için yurt dışında borç arıyordu. 79 senede yapılanların çok çok fazlasını 13 sende yaptık "dedi.( Pamukova-Sakarya DHA)

İŞTE O ANLAR;

18 May 2015 - 12:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.

02

- Miting Yapacağını Söyleseydi Cevat Keser Çok Daha Fazla İnsan Toplardı. Miting Süpriz Oldu Heralde :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 12:17