Akhisarspor durmuyor..! İki transfer daha..

Pamukova Akhisarspor 2. Amatör Küme liginin başlamasına az bir süre kala art arda yaptığı transferlerle dikkat çekiyor. İŞTE AKHİSARSPOR’UN SON TRANSFERLERİ.

Akhisarspor durmuyor..! İki transfer daha..
Akhisarspor durmuyor..! İki transfer daha..
Haber albümü için resme tıklayın

2. Amatör Küme de yeni sezonun başlamasına az bir süre kala yaptığı transferlerle dikkat çeken Pamukova Akhisarspor Mersin İdmanyurdunda oynayan Güven Varol’un ağabeyi Gürol Varol ve Adem Çelik’i de renklerine bağladı.

Yeni sezona hayli iddialı olarak hazırlanan Akhisarspor, daha önce İsabalı Gençlik’in kaptanı Sezer Özkan ile Yasin Şahin, Gökhan Tokat’ı renklerine bağlamıştı.

Pamukova Akhisarspor Kulübü başkanı Barış Şen, yapılan transferlerin hayırlı olmasını dileyerek “ Gürol Varol ve Adem Çelik diğer transferlerimiz gibi takımımıza güç katacak. Akhisarspor da transfer bitmez. Yeni sezon öncesi antrenmanlarımıza başladık. Lige tam anlamıyla hazır halde girmek istiyoruz. Hedef 1. Amatör, çalışmalarımızı da bu yönde gerçekleştiriyoruz “ dedi.

02 Mar 2015 - 23:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.