Ak Partiden erken seçim açıklaması..

AK Parti Grup Başkanvekili Satır, Haziran 2015'teki genel seçimlere ilişkin, "Bugüne kadar hiç ..." İŞTE O AÇIKLAMA..

AK Parti Grup Başkanvekili Satır, Haziran 2015'teki genel seçimlere ilişkin, "Bugüne kadar hiç erken seçim yapmadık. Belirlenen tarihte yapacağız" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Belma Satır, 2015 yılı Haziran ayında yapılacak genel seçim tarihinin öne alınacağı iddialarına ilişkin, yaptığı açıklamada, seçim için belirledikleri bütün tarihlerin ince ince düşünülerek belirlendiğini ifade ederek, "Türkiye gündemi, iklim şartları, yasama faaliyetleri ve okulların tatili dikkate alınarak belirlenmiş bir tarihtir" diye konuştu.

Bugüne kadar hiç erken seçim yapmadıklarına dikkati çeken Satır, şunları kaydetti:

"Belirlenen bu tarihte de bir değişiklik düşünülmüyor. İçinde bulunduğum bütün yetkili kurullarda bununla ilgili bir madde gelmedi ve görüşme yapılmadı. Dolayısıyla biz belirlediğimiz takvimde seçimi yapmayı düşünüyoruz. Kongrelerimize, normal yasama faaliyetlerimize devam edeceğiz. Belirlenen tarihte de seçimi yapacağız."

22 Eki 2014 - 00:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.