AK Partide bayramlaşma da 1 Kasım konuşuldu..

Pamukova AK Parti İlçe Teşkilatında gerçekleşen bayramlaşmaya Milletvekili Ali İnci ve eski vekil yeni Milletvekili adayı Şaban Dişli de katıldı.. Bayramlaşmaya ilgi bir hayli fazlaydı..

AK Partide bayramlaşma da 1 Kasım konuşuldu..
AK Partide bayramlaşma da 1 Kasım konuşuldu..
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Pamukova AK Parti İlçe Teşkilatında Cuma namazı sonrası gerçekleşen bayramlaşmaya AK Parti İlçe Başkanı Fatih, Milletvekili Ali İnci, Milletvekili adayı Şaban Dişli, İlçe yönetimi, çok sayıda partili ve muhatarlar katıldı.

Milletvekili Ali İnci ve Milletvekili adayı Şaban Dişli İlçe yönetimi ve partililerle tek tek bayramlaşarak bayramlarını kutlarken, bayramlaşma programının en önemli gündemi 1 Kasım Genel Seçimleri oldu.

İlçe Başkanı Fatih Akın 1 Kasım Genel Seçimleri için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, rehavete kapılmamaları gerektiğini vurguladı ve 1 Kasım seçimlerinde yüzde 45-46 ların üstünde oy oranını yakalayıp tek başına iktidar olacaklarını ifade etti.

İnci, “ 1 Kasımda bayrağı Şaban Dişli’ye devredeceğim “

Milletvekili Ali İnci, Ülkenin birlik beraberlik içerisinde bir bayram geçirmesini dilerken, 1 Kasım seçimlerine de değindi. İnci, aday gösterilmemesinin büyüklerini takdiri olduğunu ifade ederek “ Kimseye kırgın ve küskün değilim. Siyaset uzun soluklu. Ama 7 Haziran seçimlerinden bu yana Sakarya için çok çalıştık. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Ben bayrağı 1 Kasım Seçimlerinde eski vekilimiz yeni milletvekili adayımız Şaban Dişli’ye teslim edeceğim “ dedi.

Dişli “ Pamukova, Geyve içinde çalıştık çalışmaya devam edeceğiz..”

Milletvekili adayı Şaban Dişli ise partililerin bayramını kutladıktan sonra, 1 Kasım seçimlerinde mahcup olmamak için çok çalışacaklarını ifade ederek, İslam dünyası yanıyor. Bu yangını ancak milletin gücünü arkasına alan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan söndürebilir. Onu avrupa arenasına güçlü çıkarmak için 1 Kasım seçimlerine kadar çok çalışıp tekrar tek başımıza iktidarı yakalayacağımıza inanıyorum. Geyve Pamukova ayrımı yapıldığına inanmıyorum Geyve içinde Pamukova’mız içinde güzel çalışmalar yaptık yapmaya da devam edeceğiz “ dedi.

Milletvekili Ali İnci ve Milletvekili adayı Şaban Dişli AK Parti İlçe Teşkilatındaki bayramlaşma sonrası, Pamukova belediyesine geçerek bayramlaşma programına katıldılar.

26 Eyl 2015 - 01:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.