Ak Parti İlçe Başkanı Akın Muhtarların Muhtarlar Gününü kutladı..

Pamukova Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Akın ve yönetim kurulu üyeleri 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarların muhtarlar günü kutladı..

Pamukova Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Akın ve yönetim kurulu üyelerinden Talip Kont 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip ile muhtarları ziyaret ederek Muhtarlar Gününü kutladılar.

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Akın, geçmişi 1829 yılına dayanan muhtarlık müessesesinin ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini oluşturduğunu ifade ederek “15 Temmuz darbe şehitlerimiz arasında iki tane muhtarımızın olması, Muhtarlarımızın ülkesine milletine sahip çıkma kararlılıklarını canlarıyla ortaya koyduklarını göstermiştir. Muhtarlarımızın zor şartlar ve kısıtlı imkanlarla yürüttükleri fedakarca hizmetlerin karşılığı manevi haz olsa da son dönemde yapılan maddi ve manevi iyileştirmelerin artarak devam etmesi devletimizin kendilerine verdiği önemin bir göstergesidir. Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, İlçe genelinde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın "Muhtarlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum" dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip ise Ak Parti İlçe Başkanı Akın ve yönetim kurulu üyesi Kont’un 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile yapmış oldukları ziyaretten tüm muhtarlar adına memnuniyet duyduğunu ifade ederek kendilerine teşekkür etti.

19 Eki 2016 - 22:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.