Ak Parti İlçe Başkanı Akın dan referandum sonrası teşekkür mesajı..

Pamukova Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Akın 16 nisan referandum seçimlerinde alınan başarı sonrası bir teşekkür mesajı yayınladı..

AK PARTİ PAMUKOVA İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN

Referandum süreci boyunca yorulmadan ve bıkmadan bize gönül veren ve sandıkta teveccüh gösteren tüm Pamukovalı hemşehrilerimize öncelikle en içten teşekkürlerimi sunarım.

Kampanya süreci boyunca İlçe Yönetimime, Gençlik Kollarıma ,Kadın Kollarıma, Pamukova Belediyemize, Belediye Meclis Üyelerime, Mahalle Muhtarlarıma ve Mahalle Başkanlarıma ve Partimize gönül verenlere gayretli çalışmalarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım.

Yine aynı süreçte bizimle beraber hareket edip bizi yalnız bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlarına ve Partililerine, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Referandum günü büyük bir özveri ile seçimde görev alan tüm Kamu Personeline, Emniyet Mensuplarına, ayrıca sabahın erken saatlerinden itibaren elektrik kesilmemesi için nöbet yerinden ayrılmayan SEDAŞ personellerimize, Ambulanslarla sürekli hasta taşıyan sağlık ekiplerimize ve ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Referandum sonucunun ülkemize, geleceğimize, hayır, bereket, birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyor, tüm Pamukovalı hemşehrilerimize Saygı Sevgi ve Hürmetlerimi sunuyorum.

-Bir olmak, beraber olmak dileğiyle…

Pamukova Ak Parti İlçe Teşkilatı Adına

Fatih AKIN

İlçe Başkanı

19 Nis 2017 - 00:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.