Ak Parti gençiliği sabah namazına çağırdı..

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları şehrin tüm ilçelerinde gençleri "Sabah Namazı Buluşmalarına" davet ediyor.

Sakarya'nın tüm ilçelerinde her hafta gerçekleştirilecek "Sabah Namazı Buluşmaları" ile gençlerin tekrarlanan buluşmalarla bir araya gelerek kaynaşmasına, birbiriyle daha güçlü bir bağ ile diyalog kurmasına katkı sağlaması amaçlanıyor.

Tüm ilçelerde İlçe Gençlik Kolları koordinasyonunda gerçekleştirilecek "Sabah Namazı Buluşmaları" Adapazarı'nda her pazar Ağa Camii, Serdivan'da her cumartesi Sapak Camii, Akyazı'da her cumartesi Gazi Süleymanpaşa Camii, Erenler'de her pazar Çamlıtepe Camii, Hendek'te her cumartesi Rasimpaşa Camii, Karasu'da her cumartesi Merkez Camii, Geyve'de her pazar Merkez Atapaşa Camii, Arifiye'de her pazar Merkez Camii, Sapanca'da her pazar Rüstempaşa Camii, Pamukova'da her Pazar Merkez Camii, Ferizli'de her cumartesi Merkez Camii, Kaynarca'da her pazar Merkez Camii, Kocaali'de her Cuma Merkez Camii, Söğütlü'de her cumartesi Tepeköy Camii, Karapürçek'te her pazar Hacı Hurşit Çorumlu Camii, Taraklı'da her Pazar Yunus Paşa Camii'nde gerçekleştirilecektir.

TÜM GENÇLERE DAVET

Sakarya'nın tüm ilçelerinde gerçekleştirilecek Sabah Namazı Buluşmalarına gençleri davet eden AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir: "AK Gençlik olarak gençlerimizin zihni olarak sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirebilecekleri, zararlı alışkanlıklardan korunacakları her alanda faaliyetler yapmaya gayret ediyoruz. Bu güzel farz ile birlikte tüm ilçe teşkilatlarımızda haftada en az bir gün olmak üzere, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi koordinasyonunda, Ana Kademe İlçe Başkanımız, Yönetimi, İlçe Belediye Başkanımız ve Meclis Üyeleri, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve tüm genç kardeşlerimizi davet ederek her ilçemizde belirlenen camilerde sabah namazında buluşup güne birlikte başlayacağız.// <![CDATA[ // ]]>

20 Oca 2018 - 02:09 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.