Aday adaylığından son anda vazgeçmişti öyle bir açıklama yaptı ki..!

Pamukova da Ak Partiden belediye başkan aday adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Eczacı Güven Övün son anda aday adayı olmaktan vazgeçmişti. Siyasette yaşadığı çirkinlikleri anlatıp helallik istedi..

Övün son anda aday adayı olmaktan vazgeçmişti. Siyasette yaşadığı çirkinlikleri anlatıp helallik istedi..

Pamukova da Ak Partiden Belediye başkan aday adayı olmak için hazırlıklarını tamamlayan genç siyasetçi Güven Övün , başvurudan bir gün önce yaşadıklarını, siyasetin çirkinliklerine, iftira,arkadan konuşmalara,içten pazarlıklara isyan edip siyasete nokta koyduğunu, makamlarından başka saygı duyulacak bir şeyi olmayanların maşaları aracılığı ile yaptıkları aşağılık hakerete cevap verme mizacına sahip olmadığını, bu nedenle, siyasete nokta koyduğunu ifade ederek Pamukovalılardan helallik istedi.

İşte Eczacı Güven Övün’ün Pamukovahalk.com haber sitesi aracılığı ile Pamukova kamuoyuna yaptığı açıklama;

" Çok değerli Pamukovalı hemşerilerim,

Bundan 5 yıl önce Pamukova’yı hak ettiği yerlere taşımak hayaliyle,bu ilçenin aziz insanlarına hizmet edebilmek sevdasıyla hiç bir makam ve mevki beklentisi olmadan siyasete soyundum.

Benim yegane amacım her şeyimi borçlu olduğum bu ilçeye eserler kazandırmak , ardımdan hoş bir sâda bırakmaktı.

44 yıllık ömrümde Efendiler Efendisi nin (sav) Veda Hutbesi’nde bize bıraktığı iki kulba tutunmaya çalıştım.Kur’an ve sünnet.

Çok sevdiğim Pamukova’ma ,beni destekleyen ,seven hemşerilerime en iyi şekilde hizmet edebilmek için bu yola baş koymuştum.Fakat siyasette iftiraların,leke atmaların, içten pazarlıkların, arkadan konuşmaların, kuyu kazmaların beni içten içe yorduğunu fark etmeye başlamıştım.Yine de Pamukova’m ,hemşerilerim için bunlara katlandım.Fakat başvurumdan bir gün önce CİMER’e yapılan bir şikayet sonucunda ifademe başvuruldu.

Makamlarından başka saygı duyulacak hiç bir şeyi olmayanların maşaları aracılığıyla yaptıkları bu aşağılık hareket sonuncunda çirkinliğe çirkinlikle, iftiraya iftirayla, yalana yalanla karşılık verme gibi mizacım olmadığı için başvuru yapmamaya ve siyaseti noktalamaya karar verdim.Siyasete girmemle açtığım sosyal medya hesaplarımı siyasetin nihayetlenmesi ile kapattım.Benim abdestimden şüphem yok ,ne kadar çamur atarlarsa atsınlar o çamur ,atanlara yapışacaktır.Benim alnım açık,başım diktir.Allah rızası uğruna çıktığım bu yolda

Makam mevki hırsının insanları esfele safilin mesabesine nasıl indirdiğini bu olayla anladım. Onlar orda kalsınlar benim çabam ahsen-i takvime yaklaşabilmektir.

Onlar yok gibi davransa da mahkeme-i kübra var, el- Cebbar var, el Kahhar var.

Son olarak tüm Pamukovalı hemşerilerimden helallik istiyorum. Eğer benim hakkım varsa benden yana helal olsun."

18 Kas 2018 - 17:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.